Post Scriptum. Додаткові роз’яснення щодо арбітражу матчу 20-го туру Прем’єр-ліги у Львові

Комітет арбітрів ФФУ додатково прокоментував дії арбітрів у матчі 20-го туру УПЛ «Карпати» — «Зоря».

18.02.2018. «Карпати» — «Зоря»

КА ФФУ звернувся до групи спеціалістів ФІФА з роботи з асистентами арбітрів, які зараз перебувають на конгресі у місті Доха (Катар), із проханням вивчити кліпи щодо ситуації із положенням «поза грою», що сталася на 54-й хвилині матчу 20-го туру ПЛ «Карпати» — «Зоря». Група спеціалістів одностайним рішенням надала наступні офіційні тлумачення:

«Асистент арбітра № 1 прийняв правильне рішення не зараховувати гол із «поза грою» тому, що йдеться про сейв. Захисник навмисно завдає удару по м’ячу задля того, щоб уникнути його потрапляння у ворота. Окрім того, двоє гравців господарів, які залишають межі поля і згодом повертаються на нього, втручаються й перешкоджають діям воротаря гостей».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.07.2018 11:37 154

Призначено офіційних осіб на матчі 1-го туру Прем'єр-ліги

Комітети Федерації футболу України призначили офіційних осі...

Підписатися на новини